Header Background
Top Horizontal Bar
Cart Background
Categories Title Background
Categories Background
Categories Border Color

Aims

There are no products in this category

Културен център „Бялата къща” е родолюбива инициатива за град Пловдив, с цел съхраняване и популяризиране на част от българското културно-историческото наследство, бит и традиции на хората живели по тези места от древността до наши дни.  Центърът представя част от изкуството на творци от региона, както и филмово, музикално, художествено и театрално изкуство. В залите е изложена постоянна художествена експозиция, залата за дегустация предлага национални български ястия, а винарната Ви посреща с вино от традиционни български сортове мавруд и широка мелнишка лоза. За гостите в Центъра работи конферента и кино зала със сцена за концерти и представления, както и магазин за сувенири.
Дейността на Центъра се осъществява  в подкрепа на талантливи изпълнители, лауреати от национални и международни конкурси и носители на награди.

Cultural center ''Art white house'' is а partiotic enterprice in Plovdiv with aims to popularise a part of the bulgarian cultural-historical heritage and customs that lived on these places from ancient times up to now. The center presents art exhibitions